Empowerment tools

KRACHTIG en IMPACTVOL

Wat is empowerment?

Empowerment is een bewustwordingsproces, waarbij het gaat om het stimuleren van mensen om hun eigen kracht te vinden en die te activeren. Hiervoor worden tools gebruikt die je pushen om uit je comfortzone te stappen. Het zijn tools die je soms maar één keer in je leven gebruikt en daardoor heeft het toepassen van die tools langblijvende effecten op de leerdoelen en acties die jij voor jezelf bepaalt tijdens de training. Het zijn dus tools die grote impact hebben en écht verandering teweeg brengen.

Via de trainingen van Q-staff heb jij de mogelijkheid om in een veilige omgeving uit je comfort zone te stappen en empowerment te ervaren.

Ontdek de kracht van empowerment
training talent ontwikkelen

Grenzen verleggen in een veilige omgeving

Empowerment zijn tools die je uitdagen om je grenzen te verleggen. Dat betekent ook dat ze als spannend of zelfs eng kunnen worden ervaren. Onze trainers zijn gecertificeerd en zeer ervaren in het begeleiden van de empowerment trainingen. Achter elke tool zit een logische gedachte. De tool wordt altijd gekoppeld aan een inhoudelijke training en de empowerment tool kun je zien als een manier om jou letterlijk en figuurlijk een zetje in de rug te geven om aan de slag te gaan met je ambities en leerdoelen.

Doordat je uit je comfortzone stapt ten behoeve van je leerdoelen en ambities, zul je merken dat je daarna vol kracht en energie aan de slag gaat. Door de hoge impact van de tool ga je veranderingen veel makkelijker aan. Daarnaast ervaar je ook meer volharding, doordat zo’n ervaring als een krachtsbron voor je dient als het even tegen zit.

Q-staff past verschillende tools toe, die jouw allemaal op een andere manier empoweren.

IJsbad

Je dompelt jezelf tot aan je schouders onder in een bad met ijskoud water. Innerlijke rust en controle van je ademhaling zijn hierbij belangrijk en daarin word je gecoacht door onze trainers.

Fire Walk

Je loopt een aantal meter over gloeiend hete kolen recht op jouw visie en ambities af. Het is een tool die je achter laat met een euforisch gevoel. Onze trainers waarborgen een perfect pad van hete kolen.

Pijlbreken & Plank breken

De pijl breek je met het zachtste punt van je hals en het plankje breek je met je palm. Deze tools helpen je om letterlijk alle zaken te doorbreken die je belemmeren. Je wordt ondersteund met duidelijk instructies en coaching.

Staal buigen

Staalbuigen doe je samen met iemand anders en helpt jou om obstakels te overwinnen. Jullie doel is om samen staal te buigen met een kwetsbaar punt op je hals. Onze trainers begeleiden je bij elke stap.

Pamperjump

Met deze tool waag je vanuit een boom letterlijk de sprong naar een trapeze om jouw volgende stap te zetten. Je wordt met een klimtuig gezekerd en begeleid door onze trainers.

Glas lopen

Op een zorgvuldig uitgelegd glasbed wordt je gedwongen volledig in het hier en nu te zijn. Geen zorgen om morgen of blijven hangen in het verleden. Onze trainers nemen je letterlijk bij de hand en ondersteunen je bij elke stap.