Empowerment trainingen

Empowerment trainingen

Krachtig en impactvol

Empowerment trainingen zijn trainingen die krachtig zijn, met een hoge impact op je ontwikkeling. Ze zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals het doorbreken van je persoonlijke barrières, het zetten van de volgende stap of het creëren van ambitie en een visie. In deze trainingen zitten tools die je ver uit je comfortzone brengen om verandering met impact teweeg te brengen (denk aan een ijsbad, staalbuigen en lopen over hete kolen). Deze trainingen zijn perfect voor individuen en teams die persoonlijk willen groeien. Bekijk ons vaste aanbod of combineer empowerment tools met een van onze modules voor een training op maat. Want elk bedrijf is uniek.

Ontdek de voordelen
IMG_7915

Ons empowerment aanbod

Inspiration Days

In deze training ga je op ontdekkingstocht naar jouw kern. Waar zitten jouw talenten? En misschien nog wel belangrijker: wat houdt je op dit moment tegen? In deze training doorbreek je blokkades en krijg je volledig inzicht in jouw kansen en mogelijkheden.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Next Step

Zoals de naam aangeeft is deze training voor mensen die klaar zijn voor de volgende stap. Je gaat een plan maken en maakt daadwerkelijk een sprong om vol energie en zelfvertrouwen die volgende stap te nemen.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Vision of Leaders

Deze training helpt jou om jouw leiderschapspotentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Je spreekt je ambities uit en creëert jouw visie.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Combineer en ga voor maatwerk

Ben jij ook benieuwd naar onze losse modules en wil jij weten hoe je trainingen en modules kunt combineren? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.