From Bucketlist to Reality

plank-breken-empowerment-training-limburg

Het grootste risico, is geen risico durven nemen

Goed personeel vinden is lastig, maar goed personeel behouden misschien nog wel lastiger. De jongere generatie is veel op zoek naar mogelijkheden om zich persoonlijk te ontwikkelen en wil doelen stellen. Door hier als werkgever in te ondersteunen creëer je loyale medewerkers.

Doelen stellen en deze vervolgens om weten te zetten naar realiteit is lastig. Hoe vind je in het drukke dagelijkse leven tijd om na te denken over wat je wilt? Daarnaast zijn we geneigd om bij het stellen van doelen de focus voornamelijk op de toekomst te leggen, maar wat kun je morgen al doen? Door mensen over hun toekomst na te laten denken, kunnen persoonlijke- en bedrijfsdoelen op elkaar worden afgestemd.

Onze aanpak

de training

In een training van tenminste twee dagdelen, worden de deelnemers allereerst meegenomen in de ‘growth mindset’ theorie. Vervolgens worden persoonlijke aspiraties gedefinieerd in een bucketlist. Het belang van tijd, energie en focus wordt uitgebreid behandeld, want intentie + focus = resultaat. Daarna wordt dieper ingegaan op het WOOP-model, een onderbouwde methode om te zorgen dat je actief met je doelen aan de slag gaat. Wat houdt je tegen om ze te behalen? Hoe zet je dat om in succes?  

Tijdens de training hebben de deelnemers ruimschoots de tijd om te definiëren wat ze vandaag moeten doen om hun toekomst vorm te geven. Als hoogtepunt en afsluiting van de training gebruiken we een empowerment tool, als metafoor voor het overwinnen van obstakels. Hiervoor zijn er verschillende opties zoals staal buigen, een plankje doorslaan of een pijl breken. 

Na deelname zijn deelnemers in staat om:
Voor wie?

Voor zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige medewerkers die bereid zijn om een essentiële bijdrage te leveren aan jouw organisatie. 

Minimaal 10, maximaal 18 deelnemers per groep.

Investering

De prijs voor deelname aan From Bucketlist to Reality bedraagt €359,- exclusief BTW per persoon, voor een training van twee dagdelen. Voor een trainingstraject op maat, komen wij graag in contact.