Gastvrij Verkopen

DE MEEST GASTVRIJE SALES TRAINING
De meest gastvrije sales training

Aandacht is het nieuwe goud

Succesvol verkopen is voor elke organisatie belangrijk. Het draagt direct bij aan het succes van een bedrijf. Maar verkopen is een vak! Het gaat verder dan kennis van een product of dienst. Gastvrijheid staat centraal: verwachtingen overtreffen en de ander op zijn gemak laten voelen. Voor succesvol verkopen is personal branding en een goede pitch van belang, net als de kunst om het netwerk op de juiste manier te benaderen. Wij leren je alle skills in de meest gastvrij sales training.

 Weten wat de ander nodig heeft zonder dat die persoon het zelf weet is deels aangeboren, maar is ook aan te leren! En met die kennis zet je behoefte om in een aanbod. Verkopen is 50% talent en ervaring, maar ook 50% gastvrijheid en de juiste technieken.

Onze aanpak

de MEEST GASTVRIJE SALES training

In deze trainingsmodule van twee dagdelen focussen we op alle onderdelen van het verkoopproces. We starten bij de basis: de tips en tools voor een goede persoonlijke pitch en personal branding. Vervolgens gaan we door middel van diverse oefeningen dieper in op het belang van netwerken en het onderhoud daarvan, evenals het openen van deuren.

Aan de hand van My TalentBoard gaan we dieper in op talenten en gedrag. De deelnemers leren deze te identificeren en hun pitch af te stemmen op de persoon die tegenover hen zit. Tot slot verdiepen we ons in de verschillende fasen van verkoop, met als eindpunt het maken van de deal. Ook verkennen we hoe gastvrijheid hier een doorslaggevende rol in kan spelen.

Na deelname zijn deelnemers in staat om:
Voor wie?

Zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige medewerkers die bereid zijn om een essentiële bijdrage te leveren aan jouw organisatie.

Minimaal 10, maximaal 18 deelnemers per groep.

Investering

De prijs voor deelname aan Gastvrij Verkopen bedraagt € 359,- exclusief BTW per persoon, voor een training van twee dagdelen. Deelname is inclusief naslagwerk, catering en locatie. Voor een trainingstraject op maat komen wij graag in contact.