Next Level Hospitality

training gastvrij zijn gastvrijheid

Gastvrijheid is een eindeloze bron van energie

Goede service is een belangrijk onderdeel van elk type organisatie: memorabele momenten creëren zorgt ervoor dat je verwachtingen van gasten of klanten overtreft. Zo ondersteunt hospitality je onderscheidend vermogen als organisatie. Wij zien gastvrijheid dan ook als de basis van succes en samenwerking. Maar gastvrijheid is méér dan iemand een warm welkom geven, een kop koffie serveren of vriendelijk te woord staan. Door hospitality te verankeren in je organisatie ontstaat betrokkenheid, begrip en verbondenheid.

De realiteit is echter, dat teams vaak worden getraind op regels en procedures, in plaats van inspiratie en motivatie. Dit laat weinig ruimte over om de ‘extra mile’ te gaan voor de gast of klant. Opmerkingen als “zo doen wij dat hier niet” of “dit is nou eenmaal het protocol” zijn daarin veelgehoord. Maar er is ook goed nieuws: de lat om verwachtingen te overtreffen ligt laag! Met de juiste tools is het absoluut mogelijk om next level hospitality in elk team en elke laag van uw organisatie te integreren.

Onze aanpak

de training

In een training van één dagdeel nemen we de deelnemers mee in de wereld van ‘next level hospitality’. We verkennen de universele basisprincipes van gastvrijheid, inspireren met voorbeelden van uitstekende service en gastvrijheid in diverse sectoren, en gaan dieper in op het (h)erkennen van typen gasten of klanten. Daarna gaan we met praktische tips en tools aan de slag en werken we aan een actieplan om hospitality in de eigen organisatie te verbeteren.

Na deelname zijn deelnemers in staat om:
Voor wie?

Zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige medewerkers die bereid zijn om een essentiële bijdrage te leveren aan jouw organisatie. De basistraining Next Level Hospitality is geschikt voor elke afdeling – van customer service tot finance. 

Minimaal 10, maximaal 18 deelnemers per groep.

Investering

De prijs voor deelname aan Next Level Hospitality bedraagt €179,- exclusief BTW per persoon, voor een training van één dagdeel. Deelname is inclusief naslagwerk, koffie/thee/water en locatie. Voor een trainingstraject op maat komen wij graag in contact.