Next Level Hospitality

training gastvrij zijn gastvrijheid

Gastvrijheid is een eindeloze bron van energie

Goede service is belangrijk in elk type organisatie: memorabele momenten creëren zorgt ervoor dat je verwachtingen van gasten of klanten overtreft. Zo ondersteunt hospitality je onderscheidend vermogen als organisatie. Voor ons is gastvrijheid de basis van succes en samenwerking. Door hospitality te verankeren in je organisatie ontstaat betrokkenheid, begrip en verbondenheid.

Train jouw team op inspiratie en motivatie, in plaats van regels en procedures. Zo geef je ruimte om de ‘extra mile’ te gaan voor de gast of klant. Opmerkingen zoals “zo doen wij dat hier niet” of “dit is nou eenmaal het protocol” zijn dooddoeners. Met de juiste tools is het absoluut mogelijk om next level hospitality in elk team en elke laag van uw organisatie te integreren

Onze aanpak

de training

In één dagdeel nemen we deelnemers mee in de wereld van ‘next level hospitality’. We verkennen de basisprincipes van gastvrijheid, inspireren met voorbeelden van uitstekende service en gastvrijheid in diverse sectoren, en gaan dieper in op het (h)erkennen van typen gasten of klanten. Daarna gaan we met praktische tips en tools aan de slag en werken we aan een actieplan om gastvrijheid in de eigen organisatie te verbeteren.

Na deelname zijn deelnemers in staat om:
Voor wie?

Zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige medewerkers die bereid zijn om een essentiële bijdrage te leveren aan jouw organisatie. De basistraining Next Level Hospitality is geschikt voor elke afdeling – van customer service tot finance. 

Minimaal 10, maximaal 18 deelnemers per groep.

Investering

De prijs voor deelname aan Next Level Hospitality bedraagt €179,- exclusief BTW per persoon, voor een training van één dagdeel. Deelname is inclusief naslagwerk, koffie/thee/water en locatie. Voor een trainingstraject op maat komen wij graag in contact.