Next Step

Team TRAINING
Team training

Team training - A breakthrough experience

Persoonlijke groei voor jou en jouw team

Bepaal de volgende stap voor jou en jouw team. Deze team training begint bij jezelf, jouw perceptie, talenten, kleine kantjes en groeikansen. Vervolgens werk je aan de connectie met jouw team om effectief te leren communiceren en samen te werken. Tot slot stap je samen uit de comfortzone om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van belemmeringen. Op deze manier maximaliseer je het potentieel van de individuen en boek je resultaten als team. Zo bouw je een ijzersterke, geoliede machine, die jouw organisatie en jouw marge ontwikkelt.

Met inzicht in talenten, kansen, valkuilen en hoe deze in te zetten creëer je onderling begrip. Ook motiveer je het hele team om het beste uit zichzelf te halen en op een effectieve manier met elkaar samen te werken.

Programma
Voor wie?

Next Step is een team training voor talentvolle teams. De volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Ontdek talenten, sterke punten en valkuilen, en hoe deze in te zetten. Stap uit je comfort zone, verleg je grenzen en ervaar de kracht van focus en doorzettingsvermogen.

Investering

De richtprijs voor deelname aan Next Step bedraagt €375,- exclusief BTW per persoon. Deelname is inclusief naslagwerk, catering en locatie.