Onze trainingen

Vitaliteit

Q-staff bouwt mee aan een sterke bedrijfscultuur. Een cultuur waarin medewerkers bewuster zijn van hun gedrag, sterker met elkaar zijn verbonden en meer betrokken zijn bij de doelstellingen van jouw bedrijf. 

Leiderschap

Leiderschap is één van de belangrijke factoren in het succesvol behalen van de organisatiedoelstellingen. Wij hebben verschillende trainingsprogramma’s gericht op leiderschap. 

Effectiviteit

Hoe haal je het beste uit jezelf? Op welke wijze haal je het meeste uit jouw sterke punten?
We hebben verschillende trainingsprogramma’s die je helpen om nog meer uit jezelf en uit je team te halen.

Ondernemerschap

Het zien en benutten van kansen in combinatie met het toevoegen van waarde is waar ondernemerschap om draait. Wij hebben verschillende opleidingsprogramma’s die deelnemers ondersteunen om deze skills verder te ontwikkelen.

Trainingen

De modules


Lach, haal adem, neem de tijd.
De Body Mind Spirit module is een training van één dagdeel waarin we verder ingaan op oorzaak, vormen en gevolgen van stress. We verkennen de impact van beweging en ademhaling op je lichaam en leren over de fysieke en mentale gezondheidsvoordelen. Ook gaan we in op de manieren om meer controle te krijgen op een stressreactie. Dit doen we aan de hand van methodes van onder andere Dan Brulé, Wim Hof, Phd Andrew Huberman, Stig Severinsen en de eeuwenoude lessen uit de Pranayama.
 
 

Mensen zijn niet lastig, mensen zijn verschillend.

De module ‘De Wereld van Gedrag’ is een training van één dagdeel, waarin we de dynamiek van gedrag verkennen. We hanteren hiervoor de tool MapsTell. De deelnemers vullen op voorhand een vragenlijst in, waaruit een profiel komt dat tijdens de training wordt gebruikt. Dit profiel is een ‘landkaart van gedrag’, die tot de verbeelding spreekt en de dialoog over gedrag stimuleert. Het model is gevisualiseerd en voor iedereen toepasbaar. 

Lees meer


Het grootste risico, is geen risico durven nemen.
In een training van tenminste twee dagdelen, worden de deelnemers allereerst meegenomen in de ‘growth mindset’ theorie. Vervolgens worden persoonlijke aspiraties gedefinieerd in een bucketlist. Het belang van tijd, energie en focus wordt uitgebreid behandeld, immers intentie + focus = resultaat. Daarna wordt dieper ingegaan op het WOOP-model, een onderbouwde methode om te zorgen dat je actief met je doelen aan de slag gaat. Wat houdt je tegen om ze te behalen? Hoe zet je dat om in succes?  
 

Leiderschap is een keuze, geen positie!
In deze trainingsmodule van twee dagdelen gaan we actief met leiderschap aan de slag. Het startpunt is het definiëren van de eigen leiderschapsstijl, het bewuster worden van sterktes en zwaktes en het goed weten inzetten van de leiderschapsstijl. We hanteren hiervoor de tool MapsTell. De deelnemers vullen op voorhand een vragenlijst in, waaruit een profiel komt dat tijdens de training wordt gebruikt. Dit profiel is een ‘landkaart van gedrag’, die tot de verbeelding spreekt en de dialoog over gedrag stimuleert. Het model is gevisualiseerd en voor iedereen toepasbaar.
 
 

Aandacht is het nieuwe goud.
In deze trainingsmodule van twee dagdelen focussen we op de onderdelen van het verkoopproces. We starten bij de basis: de tips en tools voor een goede persoonlijke pitch en personal branding. Vervolgens gaan we door middel van diverse oefeningen dieper in op netwerken en deuren openen. Van het belang van een goed netwerk, tot het onderhouden en inzetten van dat netwerk om maximaal resultaat te behalen. 
 
 

Gastvrijheid is een eindeloze bron van energie
In een training van één dagdeel nemen we de deelnemers mee in de wereld van ‘next level hospitality’. We verkennen de universele basisprincipes van gastvrijheid, inspireren met voorbeelden van uitstekende service en gastvrijheid in diverse sectoren, en gaan dieper in op het (h)erkennen van typen gasten of klanten. Daarna gaan we met praktische tips en tools aan de slag en werken we aan een actieplan om hospitality in de eigen organisatie te verbeteren.
 
 

Turn your vision into reality!
Vision of Leaders is een dagvullende training, toegespitst op persoonlijk leiderschap. Op interactieve wijze wordt onderzocht waar persoonlijke kracht vandaan komt en hoe men zichzelf in de juiste ‘state’ kan brengen. Aan de hand van de ‘wheel of life’ nemen de deelnemers hun eigen leven onder de loep. Vervolgens formuleren ze een ‘compelling why’. In de middag staan theorieën over ‘state, story en strategy’ centraal, gecombineerd met het vormgeven van een persoonlijke toekomstvisie. Deze training reikt de tools aan om de regie te nemen over je eigen levenspad. Het energieke hoogtepunt, de firewalk, zorgt voor sterke verankering en de energie om deze visie om te zetten in realiteit.