Training modules

PRAKTISCHE TRAININGEN VOOR JOU EN JE TEAM

Haal het beste uit jezelf

Q-staff heeft een groot aanbod aan praktische trainingen voor jouw organisatie. Ze zijn gericht op skills en aspecten die waardevol zijn voor elk bedrijf. Denk aan sales, inzicht in gedrag, gastvrijheid en omgaan met stress.

Ontdek de voordelen
training talent ontwikkelen

Ons module aanbod

De Kracht van Talent

Samen talenten ontwikkelen om mens en bedrijf in hun kracht te zetten was nog nooit zo inzichtelijk. Hoe ontdek je wat je talenten zijn? Hoe weet je welke taken iemand energie geven en welke energie kosten? Welke competenties kunnen nog ontwikkeld worden om een bepaalde rol te vervullen? En hoeveel moeite zou dat kosten? Met My TalentBoard ontdek je hoe je als individu en als team waarde kunt toevoegen aan jouw bedrijf. De tool is interactief en zeer inzichtelijk.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Body Mind Soul

De Body Mind Soul module is een training van één dagdeel waarin we verder ingaan op oorzaak, vormen en gevolgen van stress. We verkennen de impact van beweging en ademhaling op je lichaam en leren over de fysieke en mentale gezondheidsvoordelen. Ook gaan we in op de manieren om meer controle te krijgen op een stressreactie. Dit doen we aan de hand van methodes van onder andere Dan Brulé, Wim Hof, Phd Andrew Huberman, Stig Severinsen en de eeuwenoude lessen uit de Pranayama.

Lees meer over deze trainingsmodule.

From Bucketlist to Reality

Door mensen over hun toekomst na te laten denken kunnen persoonlijke- en bedrijfsdoelen op elkaar worden afgestemd. De synergie die ontstaat helpt bij het, in deze tijd bijna onmogelijke, binden en behouden van medewerkers. De ambities worden niet alleen benoemd, maar ook omgezet in plannen. Met deze training geven we tools om ervoor te zorgen dat je actief met de doelen aan de slag gaat.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Inspirerend Leiderschap

Leiderschap is een keuze, geen positie. Met deze module wordt je een leider die zich altijd weet aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen. Wij helpen je om jouw team in beweging te krijgen, ongeacht de generatie, onderlinge dynamiek en type organisatie.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Gastvrij Verkopen

Aandacht is het nieuwe goud. In deze trainingsmodule van twee dagdelen focussen we op de onderdelen van het verkoopproces. We starten bij de basis: de tips en tools voor een goede persoonlijke pitch en personal branding. Vervolgens gaan we door middel van diverse oefeningen dieper in op netwerken en deuren openen. Van het belang van een goed netwerk, tot het onderhouden en inzetten van dat netwerk om maximaal resultaat te behalen.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Next Level Hospitality

Goede service is een essentieel onderdeel van elk type organisatie. Door memorabele momenten te creëren, zorg je ervoor dat je verwachtingen van gasten of klanten overtreft. In deze trainingen helpen we je om gastvrijheid in je organisatie te verankeren, waardoor betrokkenheid, begrip en verbondenheid ontstaan.

Lees meer over deze trainingsmodule.

Staat de module die jij zoekt hier niet tussen? Geen zorgen. Dit zijn onze meest verkochte modules, maar ons aanbod is nog veel groter. Daarnaast is het mogelijk om de modules te combineren met empowerment trainingen. Neem contact met ons op en dan kijken we naar de persoonlijke behoefte van jouw team of bedrijf. We ontwikkelen dan samen met jou een programma op maat.