Vision of Leaders

vision of leaders unieke training werk persoonlijk leiderschap

Turn your vision into reality!

Vision of Leaders vindt altijd plaats op onze trainingslocatie Lanaekerheide – Inner Balance Center, België.

Mensen in organisaties staan voortdurend voor de opgave om de organisatie én zichzelf aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen. Leidinggevenden spelen hierin een belangrijke rol. De manier waarop we met elkaar samenwerken is de laatste jaren veranderd: we werken in wisselende teams en veelal ‘self managing’. Er is nood aan effectief leiderschap! Vision of Leaders module gebaseerd op persoonlijk leiderschap. Wil je een team training over leiderschap? Bekijk dan onze training module Inspirerend Leiderschap of combineer ze. Demonstrate leadership staat voorop, door de deelnemers in hun kracht te zetten.

De training vindt plaats op 2 & 3 september (inschrijven voor de edities van juli en augustus is niet meer mogelijk).

Onze aanpak

de training

Vision of Leaders is een dagvullende training, toegespitst op persoonlijk leiderschap en empowerment. Op interactieve wijze wordt onderzocht waar persoonlijke kracht vandaan komt en hoe je die inzet. De persoonlijkheden worden onder de loep genomen. Vervolgens formuleren ze een ‘compelling why’. In de middag formuleren de deelnemers persoonlijke toekomstvisie. Deze training reikt de tools aan om de regie te nemen over je eigen levenspad. Het energieke hoogtepunt, de firewalk, zorgt voor sterke verankering en de energie om deze visie om te zetten in realiteit.

Na deelname zijn deelnemers in staat om:
Voor wie?

Voor zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige medewerkers die bereid zijn om een essentiële bijdrage te leveren aan jouw organisatie.

Minimaal 25, maximaal 40 deelnemers per groep.

Investering

De richtprijs voor deelname aan Vision of Leaders bedraagt €1.695,- exclusief BTW per persoon. Deelname is inclusief naslagwerk, catering en locatie.