Aanbod trainingen en modules

Voor team- en persoonlijke ontwikkeling.

Aanbod trainingen en modules

Q-staff heeft een vast aanbod trainingen en modules om snelle keuzes te kunnen maken voor jouw bedrijf. Zit de training die jij zoekt er niet precies tussen? De trainingen en modules zijn gemakkelijk te combineren voor maatwerk. Onze trainingen en modules focussen zich op gebieden zoals empowerment, teamontwikkeling, persoonlijke groei en praktische skills. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanbod trainingen en modules

Aanbod empowerment trainingen

Inspiration days
Turning obstacles into opportunities

In deze training ga je op ontdekkingstocht naar jouw kern. Waar zitten jouw talenten? En misschien nog wel belangrijker: wat houdt je op dit moment tegen? In deze training doorbreek je blokkades en krijg je volledig inzicht in jouw kansen en mogelijkheden.
 
Ontwikkel een growth mindset om de sprong te wagen, breek door jouw belemmerende overtuigingen die soms als een koude douche voelen en leer obstakels te buigen in kansen sterker dan staal. De training wordt het hele jaar door op twee weekenden per maand gehouden. Inspiration days vindt altijd plaats op onze trainingslocatie in Lanaken, België. 
Next Step - team ontwikkeling
Growth is just one step away
 
Zoals de naam aangeeft is deze training voor mensen die klaar zijn voor de volgende stap. Je gaat een plan maken en maakt daadwerkelijk een sprong om vol energie en zelfvertrouwen die volgende stap te nemen.
 
Ga aan de slag met jouw doelen en ambities en leer hoe je die om kunt zetten in acties. Na deze training ben jij klaar om vol zelfvertrouwen en een helder actieplan aan de slag te gaan met de volgende stappen in jouw leven en/of carrière, samen met jouw team.
 
Vision of leaders

Turn your vision into reality!

Vision of Leaders is een dagvullende training, toegespitst op persoonlijk leiderschap. Op interactieve wijze wordt onderzocht waar persoonlijke kracht vandaan komt en hoe men zichzelf in de juiste ‘state’ kan brengen. Aan de hand van de ‘wheel of life’ nemen de deelnemers hun eigen leven onder de loep. Vervolgens formuleren ze een ‘compelling why’. In de middag staan theorieën over ‘state, story en strategy’ centraal, gecombineerd met het vormgeven van een persoonlijke toekomstvisie. Deze training reikt de tools aan om de regie te nemen over je eigen levenspad. Het energieke hoogtepunt, de firewalk, zorgt voor sterke verankering en de energie om deze visie om te zetten in realiteit.

Lees meer

Aanbod module trainingen


Lach, haal adem, neem de tijd.
De Body Mind Soul module is een training van één dagdeel waarin we verder ingaan op oorzaak, vormen en gevolgen van stress. We verkennen de impact van beweging en ademhaling op je lichaam en leren over de fysieke en mentale gezondheidsvoordelen. Ook gaan we in op de manieren om meer controle te krijgen op een stressreactie. Dit doen we aan de hand van methodes van onder andere Dan Brulé, Wim Hof, Phd Andrew Huberman, Stig Severinsen en de eeuwenoude lessen uit de Pranayama.
 
 

Samen talenten ontwikkelen om mens en bedrijf in hun kracht te zetten was nog nooit zo inzichtelijk.

Hoe ontdek je wat je talenten zijn? Hoe weet je welke taken iemand energie geven en welke energie kosten? Welke competenties kunnen nog ontwikkeld worden om een bepaalde rol te vervullen? En hoeveel moeite zou dat kosten? Met My TalentBoard ontdek je hoe je als individu en als team waarde kunt toevoegen aan jouw bedrijf. De tool is interactief en zeer inzichtelijk.

Lees meer


Het grootste risico, is geen risico durven nemen.
In een training van tenminste twee dagdelen, worden de deelnemers allereerst meegenomen in de ‘growth mindset’ theorie. Vervolgens worden persoonlijke aspiraties gedefinieerd in een bucketlist. Het belang van tijd, energie en focus wordt uitgebreid behandeld, immers intentie + focus = resultaat. Daarna wordt dieper ingegaan op het WOOP-model, een onderbouwde methode om te zorgen dat je actief met je doelen aan de slag gaat. Wat houdt je tegen om ze te behalen? Hoe zet je dat om in succes?  
 

Leiderschap is een keuze, geen positie!
Leiderschap is een keuze, geen positie. Met deze module wordt je een leider die zich altijd weet aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen. Wij helpen je om jouw team in beweging te krijgen, ongeacht de generatie, onderlinge dynamiek en type organisatie.
 
 
 
Aandacht is het nieuwe goud.
In deze trainingsmodule van twee dagdelen focussen we op de onderdelen van het verkoopproces. We starten bij de basis: de tips en tools voor een goede persoonlijke pitch en personal branding. Vervolgens gaan we door middel van diverse oefeningen dieper in op netwerken en deuren openen. Van het belang van een goed netwerk, tot het onderhouden en inzetten van dat netwerk om maximaal resultaat te behalen. 
 
 
 
Gastvrijheid is een eindeloze bron van energie.
In een training van één dagdeel nemen we de deelnemers mee in de wereld van ‘next level hospitality’. We verkennen de universele basisprincipes van gastvrijheid, inspireren met voorbeelden van uitstekende service en gastvrijheid in diverse sectoren, en gaan dieper in op het (h)erkennen van typen gasten of klanten. Daarna gaan we met praktische tips en tools aan de slag en werken we aan een actieplan om hospitality in de eigen organisatie te verbeteren.