Chateau Jerusalem

Q-staff is mede bewoner van Chateau Jerusalem. Een unieke plek in Maastricht. Het 500 jarige gebouw heeft hiermee een chateau jerusalembewoner die de historie aanvult.

Geschiedenis Chateau Jerusalem

De locatie was niet ver van de plaats waar ooit de Drieschhof stond, waarvan de naam verwijst naar de drassigeterreinomstandigheden. Die maakten het mogelijk natte grachten ter verdediging aan te leggen. Samen met kasteel Bethlehem en de buurtschap Nazereth verwijst Jerusalem in zijn naamgeving waarschijnlijk naar pelgrimages naar het Heilige Land. Lees meer over de geschiedenis van Chateau Jerusalem.

Bewoners Chateau Jerusalem

Château Jerusalem is in gebruik als internationaal support office voor Mise en Place en haar labels, trainingsbureau chateau jerusalemQ-staff en netwerkorganisatie Servicecenter4Hospitality. Al deze bedrijven hebben één ding gemeen: hart voor hospitality. Op nationaal én internationaal gebied ondersteunen en ontwikkelen wij meer dan 8.000 collega’s wereldwijd en zetten wij ons in om netwerken binnen de hospitality branche te bevorderen.

De symboliek van de boom, welke staat voor het ontwikkelen van mensen, komt in het hele Chateau terug. De trap naar boven, die hemelsblauw is, is beschilderd met de ‘ontwikkelingsboom’. Alle bewoners van het Chateau hebben hier hun levensmotto op geschilderd. Het ontwikkelen van de mens in gastvrijheid past hier vanuit de missie van Q-staff natuurlijk goed bij. Lees meer over de bewoners van Chateau Jerusalem.

Samen leren in Chateau Jerusalem

Ook eens kennis maken met een plek waar de cultuur bruist? Een plek waar empowerment en talent ontwikkeling centraal staat? Kwaliteit verbeterd wordt? Of kennis gedeeld wordt? Oftewel waar alle elementen van Q-staff centraal staan. Een plek waar we u graag laten zien dat hetgeen waarvoor we staan daadwerkelijk ook tot leven gebracht kan worden. Een plek waar je geschiedenis, jonge mensen en ontwikkeling bij elkaar ziet komen. Wanneer mogen we u uitnodigen?

 

Facebooktwitter