De Kracht van Talent

mtb_laptop_matching_1_aebdbc840a

Talenten ontwikkelen was nog nooit zo inzichtelijk

Hoe ontdek je wat je talenten zijn? Hoe weet je welke taken iemand energie geven en welke energie kosten? Welke competenties kunnen nog ontwikkeld worden om een bepaalde rol te vervullen? En hoeveel moeite zou dat kosten?

Op al deze vragen krijg je antwoord met de Talent Scan. Op basis van de resultaten trainen wij de deelnemers om hun talenten en competenties optimaal in te zetten, zowel op privé als zakelijk vlak. De scan biedt tevens een vergelijking met deze rollen in de markt, zodat je een persoonlijk ontwikkelingsplan kan samenstellen. Door dit proces samen te doorlopen, kun je het maximale halen uit mens én organisatie.

Onze aanpak

de training

De module ‘De Kracht van Talent’ is een training van een dagdeel, waarin we gedragsstijlen verkennen en competenties inzichtelijk maken. We hanteren hiervoor de tool MyTalentBoard. De deelnemers vullen op voorhand een vragenlijst in, waaruit een profiel en skillset komt. Dit profiel is een interactief dashboard, dat tot de verbeelding spreekt en de dialoog over persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Na deelname zijn deelnemers in staat om:
Voor wie?

Zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige medewerkers die bereid zijn om een essentiële bijdrage te leveren aan jouw organisatie.

Minimaal 8, maximaal 18 deelnemers per groep.

Investering

De prijs voor deelname aan ‘De Kracht van Talent’ bedraagt 125,- exclusief BTW per persoon. Deelname is inclusief digitaal naslagwerk, locatie en F&B. Voor een trainingstraject op maat komen wij graag in contact.