Lunchdenker: doel zonder deadline is droom

Blijf je dromen of maak je doelen? Jouw opdrachten en wensen in het leven zijn de basis voor realisatie. Alleen zonder doel blijven het dromen.

Doel zonder deadline is droom

Je dromen omzetten naar doelen doe je door je waarom, wat, hoe en met wie te bepalen. Waarom wil je het is de eerste vraag? Wat is het doel, smart omschreven? Hoe ziet het eruit? Visualiseer je droom en beeld. Borg het tot slot door het met mensen te delen. Maak ambassadeurs van je doelen, mensen waar je zaken tegen zegt en dus waarmaakt.

Wanneer je alleen blijft dromen zul je in je leven moeilijk de zaken bereiken die je wenst te bereiken. Begin dus met plannen, doe en dromen. De nieuwe dromen worden dan vanzelf doelen en kansen om te realiseren.

Lunchdenker

De lunchdenker is een kort, bondig bericht dat rond de lunch gepubliceerd wordt. Het geeft een kijk op de wereld met de mogelijkheid tot inspiratie. Tijd om even af te dwalen en sommige situaties anders te zien. Een moment van reflectie, ontwikkeling of om te parkeren tot een later moment. Wanneer je zelf een lunchdenker hebt laat ons dat dan weten, we publiceren deze graag en vermelden daarbij natuurlijk van wie deze komt.

Facebooktwitter

Gerelateerd: