I-Days

Creëer een growth mindset
ijsbad-empowement-training

Obstacles into opportunities

I-Days, waarbij de I staat voor inspiration, vindt meerdere keren per jaar plaats bij Inner Balance Center Lanaekerheide bij Maastricht, net over de Belgische grens.

Doorbreek barrieres, en ontwikkel een growth mindset. Transformeer jouw belemmerende overtuigingen, die soms als een koude douche voelen en leer obstakels om te buigen in kansen sterker dan staal.

Deze training heeft hoge impact op jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem deel en je zult een blijvende herinnering hebben aan het behalen van je ambities en doelen.

Het programma duurt 24 uur, dus van 10:00 tot 10:00. F&B en overnachting is inbegrepen. De training vindt plaats op 30 november en 1 december.

Programma
Voor wie?

Voor zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige talenten die willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling.

Je schrijft je in als individu, met jouw unieke voucher.

Empowerment

Empowerment trainingen zijn trainingen die krachtig en memorabel zijn, met een hoge impact op je ontwikkeling. Ze zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals het doorbreken van je persoonlijke barrières, het zetten van de volgende stap of het creëren van ambitie en een visie. In deze trainingen zitten tools die je ver uit je comfortzone brengen om verandering met impact teweeg te brengen (denk aan een ijsbad, staalbuigen en lopen over hete kolen). Deze trainingen zijn perfect voor individuen en teams die persoonlijk willen groeien. Bekijk ons vaste aanbod of combineer empowerment tools met een van onze modules voor een training op maat. Want elk bedrijf is uniek.

Investering

De richtprijs voor deelname aan Inspiration days bedraagt €1.495,- exclusief BTW per persoon. Deelname is inclusief naslagwerk, catering en locatie. Met de kortingscode op jouw voucher kun jij voor 100% of 50% korting deelnemen aan deze training.