I-Days

Creëer een growth mindset
ijsbad-empowement-training

Obstacles into opportunities

I-Days, waarbij de I staat voor inspiration, vindt meerdere keren per jaar plaats bij Inner Balance Center Lanaekerheide bij Maastricht, net over de Belgische grens.

Doorbreek barrieres, en ontwikkel een growth mindset. Transformeer jouw belemmerende overtuigingen, die soms als een koude douche voelen en leer obstakels om te buigen in kansen sterker dan staal.

Deze training heeft hoge impact op jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem deel en je zult een blijvende herinnering hebben aan het behalen van je ambities en doelen.

Het programma duurt steeds 24 uur, dus van 10:00 tot 10:00. F&B is inbegrepen. Voor een overnachting kunnen we je adviseren. De trainingsdata van 2024 zijn: 23 & 24 mei, 12 & 13 september en 14 en 15 november 2024 (inschrijven voor de overige edities is niet meer mogelijk).

Programma
Voor wie?

Zelfkritische, nieuwsgierige en leergierige mensen die met een ijzersterke mindset willen bijdragen aan hun organisatie.

Je schrijft je in als individu, maar het is ook mogelijk om je in te schrijven met een groep.

Minimaal 25, maximaal 40 deelnemers per groep.

Empowerment

Empowerment trainingen zijn trainingen die krachtig en memorabel zijn, met een hoge impact op je ontwikkeling. Ze zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals het doorbreken van je persoonlijke barrières, het zetten van de volgende stap of het creëren van ambitie en een visie. In deze trainingen zitten tools die je ver uit je comfortzone brengen om verandering met impact teweeg te brengen (denk aan een ijsbad, staalbuigen en lopen over hete kolen). Deze trainingen zijn perfect voor individuen en teams die persoonlijk willen groeien. Bekijk ons vaste aanbod of combineer empowerment tools met een van onze modules voor een training op maat. Want elk bedrijf is uniek.

Investering

De richtprijs voor deelname aan Inspiration days bedraagt €1.495,- exclusief BTW per persoon. Deelname is inclusief naslagwerk, catering en locatie.