Ondernemerschap

Fysiek en mentaal aan de slag

Het zien en benutten van kansen in combinatie met het toevoegen van waarde is waar ondernemerschap om draait. Wij hebben verschillende opleidingsprogramma’s die deelnemers ondersteunen om deze skills verder te ontwikkelen.

Ontdek de voordelen

Ons aanbod

De Wereld van Gedrag
Mensen zijn niet lastig, mensen zijn verschillend.

Gastvrij Verkopen
Aandacht is het nieuwe goud.

Vision of Leaders
Turn your vision into reality!

Ontdek wat onze klanten van ons vinden
Ik kreeg tijd om na te denken
Vision of Leaders zorgde ervoor dat ik eindelijk tijd nam om na te denken over mijn toekomst. Ik ging geïnspireerd naar huis en pluk er ook nu nog steeds de vruchten van.
Geweldige en intensieve ervaring
Wat een geweldige en intensieve ervaring hebben wij met ons team opgedaan. Grenzen verlegd en uitdagingen aangegaan, die mijzelf en ons team echt een stap verder hebben gebracht. Een ervaring waar wij het over 20 jaar nog steeds over hebben, ….. geweldig. Dank voor deze experience!
Ik pas de kennis nu zelf toe
Ik volgde een opleiding tot Mapstell guide en pas de kennis die ik toen opdeed nog steeds toe wanneer ik met anderen samenwerk. We zijn anderen niet zoals zij zijn, maar zoals wij zijn.
Het heeft mij geïnspireerd
Na meerdere trainingen bij Q-staff en mede door hun inspiratie, ben ik als entrepreneur aan mijn job begonnen. Nu laat ik ook mijn team door hen inspireren.