Organisatie

Qstaff is een organisatie die zich ieder jaar opnieuw verdiept, verbeterd en vernieuwd. Verdiepen doe je door ervaringen te delen en elk leerproces uit te werken en  te vertalen naar acties en activiteiten ter verbetering van de service en dienstverlening. Verbeteren doe je door continu te evalueren en de lat hoog te leggen. En vernieuwen doe je met je trainers, de jonge mensen die je traint en mensen die willen ontwikkelen. Alleen als je zelf continu streeft naar een hoger plan kun je dag in dag uit zorgen voor ontwikkeling van mensen.

Onze missie “The passion that moves vision into reality”

De mens centraal

De mens staat centraal. Een organisatie kan nooit centraal staan want mensen en hun talenten maken deze organisatie. Immers organisaties maken niet een cultuur, verzetten geen stappen en zorgen ook niet dat er omzet gemaakt wordt. De gemeenschappelijke deler in een organisatie staat centraal en dat is de mens.

Passie naar realiteit

Om te komen van passie naar realiteit hanteren we vier pijlers:

Om dit te bereiken worden drie middelen ingezet:

En met name de mentoring is een bijzondere manier van overdracht die in het “kennis delen” toegepast wordt. Hierin wordt onder andere gebruik gemaakt van de kracht van de dialoog en het voeren van het gesprek in gezamenlijkheid.

Facebooktwitter