Over Q-staff

IMPACTVOLLE TRAININGEN EN MODULES
trainingsprogramma bedrijf personeel
Q-staff

Empowering people is what we do and who we are

Wij weten dat sterke bedrijven beginnen met sterke mensen. Onze missie is het bouwen van ijzersterke fundamenten voor bedrijven door middel van memorabele trainingen en effectieve modules. Op basis van behoefte zijn deze onderling te combineren en kunnen wij maatwerk leveren. Onze trainingen en modules richten zich enerzijds op professionele ontwikkeling en teambuilding, en anderzijds op de ontwikkeling van individueel talent binnen jouw bedrijf. Onze trainingen hebben maximale impact, omdat ze gebruik maken van empowerment tools. De modules pakken uitdagingen aan waar veel bedrijven tegenaan lopen.  Door te focussen op zowel talentontwikkeling als de juiste mindset, zetten we individuen en teams in hun kracht. Onze overtuiging is dat wanneer de mens centraal staat en optimaal presteert, het succes van jouw bedrijf vanzelf volgt

Helping businesses and people turn vision into reality is what we believe

Wij geloven dat soms een duwtje in de rug nodig is om een visie, zowel voor bedrijven als persoonlijk, om te zetten in realiteit. Met de trainingen van Q-staff geven we kracht en zelfvertrouwen aan mensen en bedrijven. Met aangewakkerde passie en toewijding ga jij, persoonlijk of met je team, aan de slag om doelen te verwezenlijken.

Q-staff biedt vaste trainingen en modules, evenals trainingen op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

team

Onze trainers

Ditmar Logghe trainer
Thomas Eaton
Ditmar Logghe
L&D-Specialist
& Empowerment Trainer
charles van goch trainer
Thomas Eaton
Charles van Goch
Empowerment Trainer

Certificeringen

Onze trainers zijn ruim gecertificeerd en hebben veel kennis en ervaring. Onderstaand een greep uit hun certificering en expertise.

 • Empowerment – Peggy Dylan Sundoor School of Transpersonal Education, USA
 • Coaching – Robbins Research International by Anthony Robbins, USA
 • DISC License – Persolog Instituut
 • Kgotla leadership & mind mapping – Tony Buzan Learning Centre
 • Leiderschap & teamvorming – LTV
 • Wim Hof certified instructor
 • Train your brain – BrainStudio Maastricht
 • Diploma Pamperjump
 • Diploma improtrainer en theatersport
 • How to influence people – Joe Williams Sales Trainer
 • Gelaatkunde specialist – Joyce van der Voort: Facial Reading, Craneology & Psycho Phisiognomy
Modulair & Maatwerk

Bij Q-staff bieden we een uitgebreide reeks trainingen en losse modules aan die gericht zijn op de professionele ontwikkeling van teams en de persoonlijke ontwikkeling van getalenteerde individuen. 

Daarnaast bieden we maatwerkoplossingen op basis van de behoeften van jouw bedrijf. Met een uitgebreid scala aan trainingsmodules die naadloos kunnen worden gecombineerd, werken we samen met jou aan het perfecte aanbod.

Onze belofte

Bij Q-staff investeren we niet alleen in kennis en vaardigheden, maar ook in passie en toewijding. We creëren een omgeving waarin groei een gegeven is en potentieel maximaal wordt ontwikkeld. Op die manier ontwikkelen wij jouw organisatie, jouw mensen en jouw marge. Wij zijn jouw partner in ontwikkeling, en samen bouwen we aan een toekomst waarin menselijk potentieel de drijvende kracht is achter bedrijfssucces.

Onze klanten
Neem contact op

Ben jij klaar om het potentieel van mens en bedrijf te ontketenen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Q-staff jou en je bedrijf kan ondersteunen op het pad naar (individuele) groei, vitaliteit en succes.

Welkom bij Q-staff, waar we geloven in de kracht van het individu en het maximaliseren van het potentieel in de mens.

Team training