Power Training

Een power training iets voor jou? Ieder mens heeft zijn of haar beperkende ideeën. De “limiting believes” of blinde vlekken staan bij de Power Trainingen centraal.  Ze zorgen voor een sterk bewustzijn, krachtig gevoel en ook verbreding van de eigen kansen. Een diversiteit aan Power Trainingen is hierbij het aanbod.

Power Training – Pijl brekenPijl Breken

Bij pijl breken staat de persoonlijke doelstelling centraal. Na een uitvoerige introductie breekt je een pijl die met de punt in het zachtste deel van je nek staat en met de achterkant tegen een boom. Na een opperste concentratie breek je pijl door letterlijk in het breekpunt te stappen. De breuk staat voor jouw doelstelling, vaak iets waar je bepaald gedrag voor wenst te veranderen.

Meer over Pijl Breken kun je vinden op Training Pijl Breken.

Power Training – Staal Buigenstaal buigen

Willen de anderen wel dezelfde kant op als ik? Gaan ze er wel net zo hard als ik? Ondersteunt het team mij wel, ook als het tegen zit? Kan ik wel dingen overlaten
aan anderen? Zijn we wel sterk genoeg voor de komende uitdaging? Deze vragen hebben allemaal betrekking op het vertrouwen in elkaar. Om samen doelen te bereiken, is het cruciaal om uzelf en elkaar te vertrouwen. Hierdoor kan men het beste in elkaar naar boven brengen om samen nog grotere hoogtes te bereiken.

 

Meer over Staal Buigen kun je vinden op Training Staal Buigen

Power Training – Houten plank doorslaan

Dromen doen we gedurende de hele dag, maar hoe vaak zet u die dromen om in realiteit? Vaak worden doelen wel geformuleerd, maar stagneert de uitvoering. Vaak worden we opgeslokt in de waan van de dag. Tijd om een strategie in te zetten om die doelstellingen wel te bereiken!

Tijdens de training worden uw persoonlijke doelen helder en vooral waarom u deze doelen wilt bereiken. Dit inzicht zorgt namelijk voor het benodigde doorzettingsvermogen om het duidelijke plan van aanpak uit te voeren. Uiteraard is dit plan gebaseerd op wat voor u als mens belangrijk is.

Meer over Staal Buigen kun je vinden op Training Houten plank Doorslaan

 

Facebooktwitter