Training Pijl Breken, breek patronen

Pijl breken, breekt letterlijk met patronen. Joyce Meyer in haar boek Making Good Habits, Breaking Bad Habits schreef daarover:

If you don’t learn to control your thoughts, you will never learn how to control your behavior

 

Training Pijl Breken

Heeft u een belangrijke stap, welke steeds maar vooruit geschoven wordt? Blijft u ongewild hangen in het bekende? Het zijn onze overtuigingen die ons op deze momenten tegenhouden. Tijd om los te breken uit het veilige, patronen te doorbreken en nieuwe zaken te gaan realiseren!

Beschrijving training

Het zijn onze belemmerende overtuigingen en angst, welke ons vaak in hun greep houden. Het is de angst voor het onbekende, waardoor we een excuus bedenken dat we de stap vooral niet hoeven te zetten. Deze overtuigingen kunnen zo diepgeworteld zitten, dat ze voelen als waarheid. En daar zit precies de crux, angsten zijn niet rationeel. Tijd dat u ze rationeel gaat behandelen.

Tijdens de training ontdekt u welke belemmerende overtuigingen u nu precies tegenhouden. Door het inzicht is het mogelijk om deze overtuigingen juist om te zetten naar empowerende overtuigingen. Hierbij krijgt u juist energie en daadkracht!

Om deze empowerende overtuigingen te verankeren en definitief de oude gedachtes achter te laten, zult u een pijl breken. Dit is de metafoor voor het doorbreken van uw oude patronen. Door de pijl met de punt op uw hals te zetten en de achterzijde tegen een boom, bouwt de spanning op. Door ademhalingstechnieken laadt u zichzelf op en richt u alle focus op uw doel. Zonder twijfel stapt u naar voren, de pijl buigt en zal uiteindelijk breken. Een grote overwinning op uzelf, welke de energie geeft om ook de stappen in het echte leven te maken.

Bereid uzelf voor op de dingen waar u onbewust bang voor bent en neem de stap. Breek los uit uw vertrouwde wereld om uw dromen te verwezenlijken!

Praktische zaken

Met de volgende praktische zaken dient rekening gehouden te worden:

  • duur training is 5 uur
  • minimaal 6, maximaal 12 personen per trainer (oneven aantal kunnen ook)
  • inspirerend omgeving met veel natuur

Investering

De volgende investeringen zijn gekoppeld aan de training;

  • uitvoering training – 1.250 euro per trainer
  • materialen – 20 euro per persoon

Voorstaande bedragen zijn exclusief reiskosten, locatie- en cateringkosten en wettelijk geldende BTW.

Contactpersoon

Binnen Q-staff hebben we een aantal specialistische trainers. Voor deze ervaring kunt u het beste contact opnemen met:

Wouter Holtkamp – wouter.holtkamp@q-staff.eu of 06-13268905.

Facebooktwitter